|  Miene bij de Zonnegaard

Biodyneren op 7 oktober 2023 bij biodynamische boerderij De Zonnegaard, Appenseweg 7 in Voorst

Op 7 oktober 2023 verzorgen we een heerlijk biologisch diner op de Zonnegaard, de bd boerderij van Carlijn en Thomas in Voorst. Willemien van Miene eten & ervaren maakt met de heerlijke ingrediënten die de Zonnegaard biedt een verrassende culinaire ervaring. Waarbij de liefde waarmee mens, land en dieren hier worden omringd te voelen en te proeven is. Er wordt vlees geserveerd maar er zijn ook vegetarische en veganistische opties. Wees welkom bij ons aan tafel!

Lees verder “Miene bij de Zonnegaard”

 |  Schatten van Cortils

Miene verzorgt in November een mooi weekend in Domaine de Cortils met haar vrienden die wonen op het domaine. Omdat we het fijn vinden om onze krachten te bundelen tot een geweldig weekend voor jullie. Met mooie creaties die we samen maken. Je maakt een mooie krans van droogbloemen, je vilt een fijn sieraad van wol én je gaat samen met mij (miene) de keuken in om te kijken naar wat we voor lekkers kunnen maken vanuit de gaven van ons gevoel en de natuur.

Lees verder “Schatten van Cortils”

 |  Miene werkt voor jouw balans

Misschien lijkt het inzetten van een professionele ondersteuning in eten en massage luxe, maar goed voor jezelf zorgen en investeren in jezelf , maakt je gezonder en gelukkiger én met jou ook de mensen om je heen. Mijn kookkracht en massage ondersteunen je op meerdere terreinen, samen met je eigen kracht wordt het 1 +1 = 3. Voeding voor lichaam en geest. Probeer het uit en voel wat ik bedoel! >> link naar bericht Facebook


 |  Thuiswerk support

Het nieuwe werken gebeurt thuis. Maar hoe ga je om met je lichaam om in goede conditie te kunnen leven én werk? Miene is er voor jou!

Miene bied je een stoelmassage die jou ondersteunt bij de beperkingen die het thuiswerken aan je stelt. Je komt naar me toe en ik geef je een drukpuntmassage op de stoel die je doorbloeding stimuleert en je spieren ontspant. Je gaat na een half uurtje opgefrist weer op pad, klaar voor nieuwe uitdagingen thuis. Kom je fietsend of lopend, dan is er beweging, frisse lucht, ontspanning en echte aandacht voor jou. Je kunt per massage betalen of een meermassage van miene kaart nemen, met interessante korting. Bel of mail voor meer informatie . >> link naar bericht facebook