|  miene me-treat in de heilige nachten

December is voor veel mensen een maand van drukte, feesten en familie. Als je kijkt naar de natuur, dan zie je dat er in de winter juist inkeer naar binnen is. De aarde is donker, het blad is van de bomen en de natuur is in ruste. Tussen kerst en drie koningen lijkt de tijd zelfs even “stil” te staan. Over deze tijd wordt gezegd dat het contact met de hogere wereld dichtbij is. Heilige nachten worden ze genoemd. Je dromen hebben je daarin wat te zeggen. Het is een goede tijd voor verstilling, aandacht en koesteringen van wat in je wil groeien. Om in het nieuwe jaar tot wasdom te kunnen komen.

Ik bied je in deze bijzondere tijd een plek waar je kan Zijn met jezelf. Waar je de ruimte hebt om je dromen te dromen en je je in alle rust kan voorbereiden op wat komen mag. 

Het zijn 4 dagen met rust, heerlijk biologisch eten, meditaties en mogelijkheden tot creatieve verstilling op een inspirerende plek. Meer informatie vindt je op de me-treat pagina.

ik verheug me op je komst.


 |  Schatten van Cortils

Miene verzorgt in November een mooi weekend in Domaine de Cortils met haar vrienden die wonen op het domaine. Omdat we het fijn vinden om onze krachten te bundelen tot een geweldig weekend voor jullie. Met mooie creaties die we samen maken. Je maakt een mooie krans van droogbloemen, je vilt een fijn sieraad van wol én je gaat samen met mij (miene) de keuken in om te kijken naar wat we voor lekkers kunnen maken vanuit de gaven van ons gevoel en de natuur.

Lees verder “Schatten van Cortils”

 |  Miene werkt voor jouw balans

Misschien lijkt het inzetten van een professionele ondersteuning in eten en massage luxe, maar goed voor jezelf zorgen en investeren in jezelf , maakt je gezonder en gelukkiger én met jou ook de mensen om je heen. Mijn kookkracht en massage ondersteunen je op meerdere terreinen, samen met je eigen kracht wordt het 1 +1 = 3. Voeding voor lichaam en geest. Probeer het uit en voel wat ik bedoel! >> link naar bericht Facebook


 |  Thuiswerk support

Het nieuwe werken gebeurt thuis. Maar hoe ga je om met je lichaam om in goede conditie te kunnen leven én werk? Miene is er voor jou!

Miene bied je een stoelmassage die jou ondersteunt bij de beperkingen die het thuiswerken aan je stelt. Je komt naar me toe en ik geef je een drukpuntmassage op de stoel die je doorbloeding stimuleert en je spieren ontspant. Je gaat na een half uurtje opgefrist weer op pad, klaar voor nieuwe uitdagingen thuis. Kom je fietsend of lopend, dan is er beweging, frisse lucht, ontspanning en echte aandacht voor jou. Je kunt per massage betalen of een meermassage van miene kaart nemen, met interessante korting. Bel of mail voor meer informatie . >> link naar bericht facebook