Miene verzorgt in November een mooi weekend in Domaine de Cortils met haar vrienden die wonen op het domaine. Omdat we het fijn vinden om onze krachten te bundelen tot een geweldig weekend voor jullie. Met mooie creaties die we samen maken. Je maakt een mooie krans van droogbloemen, je vilt een fijn sieraad van wol én je gaat samen met mij (miene) de keuken in om te kijken naar wat we voor lekkers kunnen maken vanuit de gaven van ons gevoel en de natuur.

Dankbaarheid is ons thema, omdat dat zo past bij het einde van het oogst seizoen en voordat we weer naar binnen trekken voor contemplatie in de winter. Nog een keertje vieren wat er aan ons is gegeven.
Welkom in Cortils op 3 tot 5 november!

De kosten voor dit heerlijke weekend bedragen 395 euro per persoon. Hiervoor krijg je 3 mooie biologische maaltijden per dag, slaap je op een ruime meerpersoonskamer in een fijn landhuis met heerlijke badkamers, krijg je 3 inspirerende workshops en ga je met jouw zelfgemaakte schatten van Cortils weer gelaafd en gevoed naar huis.

Meer informatie en reserveren via info@miene.nl. Als je betaald hebt is je reservering definitief. Betaalinformatie vindt je in de pdf. Wil je liever een eenpersoonskamer, dan is dat vaak in overleg mogelijk. Bel of mail met willemien via info@miene.nl of 06-42970125.

We kijken uit naar je komst!

De pdf heeft 2 pagina’s, scroll je even door naar de onderste? Daar vindt je ons

warme groet van Birgitta, Iris en Willemien