miene kookt je verhaal

betekenisvol koken

Als je met aandacht wilt vieren, gedenken, benadrukken of onderwijzen dan past daar eten bij dat jouw aandacht reflecteert en het moment een extra glans geeft. Ieder moment is het waard om liefdevol te worden opgegeten. Miene helpt je daar graag bij.

Daarom vraag ik je altijd naar je redenen achter je vraag of ik voor jou wil koken. Aan de hand van je verhaal doe ik een voorstel wat ik voor je ga maken. Ik serveer het op de door jou gekozen locatie. En laat zo de vorm, presentatie, smaak en ingrediënten spreken.

Nieuwsgierig geworden? laat je verrassen door miene

biografisch koken

Ik ben gespecialiseerd in het koken van je biografie. In de antroposofische benadering van je leven kan je je biografie schrijven en hierin patronen herkennen. Je schrijft je leven en kijkt naar de verschillende karmische, lagen. (natuurkarma, psychosociaal karma, biografisch karma). Per gang geef ik beeld en smaak aan één van jouw zeven jaars perioden. Ik vaar mee op de patronen en de energie en ontleen daar de inspiratie voor het menu en de manier aan waarop ik het eten vorm geef.

Afhankelijk van hoe jij de avond wil benaderen, als feestje of als serieus element van je biografisch onderzoek, geef ik lichtheid of een verdieping aan jouw verhaal. In beide gevallen wordt het een onvergetelijke en smakelijke belevenis.

miene

Als biologisch cateraar heb ik ervaren dat eten veel meer is dan een optelsom van ingrediënten. Voedsel raakt alle zintuigen en kan het verschil maken. Het maakt duidelijk waar liefde en reserves liggen, kansen en kuilen. Dat is voor mij een grote bron van inspiratie.

Ik vind het belangrijk dat het eten wat ik voor je maak aansluit met waar jij mee bezig bent. Het kan voor je plezier zijn maar ook een grote steun zijn bij processen in je leven. Als je iets wilt markeren, verhelderen, veranderen of verstevigen en in alle lichtheid aan wil gaan. De manier waarop ik betekenisvol voor je kook, het eten presenteer én de sfeer waarin jij je maaltijd eet maakt allemaal deel uit van de beleving van je voedsel en de ondersteuning die het je kan bieden.

Ik maak gebruik van lokale biologische producenten. Ik word erg blij van de schoonheid van de producten die zij leveren en waarmee ik mag werken. De liefde waarmee de ingrediënten omringd zijn totdat ze in mijn keuken komen is groot. Ook ik ga dan met veel aandacht vormgeven aan jouw wensen. Het is er allemaal in de smaak van het eten. Kom voelen en proeven!

Proeven werkt natuurlijk het beste maar op deze video zie je een kleine introductie in de manier waarop ik voor jou betekenisvol kan koken

mensen die miene proefden zeiden:

‘Een dergelijke culinaire ondersteuning zorgt dat wij meer tot ons recht komen’
‘Wat een levenskunstenaar is miene, dat proef je en dat voel je!’
‘Ik heb nog nooit zo mooi en heerlijk empatisch gegeten’

De ervaringen van Judith, Frans en Nora

Voor verschillende strategische sessies met klanten hebben we miene ingezet om de deelnemers smaakvol op het verkeerde been te zetten, dus culinaire verrassingen die altijd met het thema van doen hebben. Waar we bijvoorbeeld bezig waren rondom risico en voorzichtigheid, presenteerde miene ‘gevaarlijk’ uitziend voedsel, wat later een heerlijk hapje bleek… kortom, met miene haal je een heuse ervaring in huis;
Stijlvol & smaakvol! ’.

De ervaring van Ramon Vullings; cross-industry innovation expert & ideaDJ

.

“Making yourself and others happy is how you make sense of your life”

prijslijst betekenisvol koken

Graag kook ik voor je met heerlijke biologische ingrediënten. In deze lijst geef ik een indicatie van de prijzen van mijn service. In een persoonlijk gesprek bepalen we wat je wensen zijn, na uitwerking van het voorstel krijg je van mij een financieel voorstel.

Afhaalsmakelijkheden:
miene maak in de lockdown tijd diners (tot 6 personen) en hartige taarten die u kunt afhalen.
De biologische vegetarische hartige taart (ø24cm) kost vanaf € 18.95
De 3 gangen diners kosten vanaf € 44,95 per persoon
Bij speciale dieetwensen en niet-vegetarische gerechten is een geringe meerwaarde verschuldigd

Koken op locatie:
Een biografisch diner op locatie kost vanaf € 60,– pp exclusief dranken

Voor meerdaagse bijeenkomsten volledige culinaire verzorging (ontbijt/lunch/diner/koffie/thee/versnapering) zijn de kosten vanaf € 50,– pp per dag exclusief arbeidskosten.
mijn uurprijs bedraagt € 40,–
mijn arbeidskosten per werkdag bedragen € 375,–
voor reiskosten en serviesgoed geldt ook een huurbedrag.

In de pdf prijslijst betekenisvol koken vindt je een richtprijs voor al je andere caterwensen

Alle prijzen zijn exclusief btw.