Aandacht voor wat er is

massage - miene op stoel

Stoelmassage

Een stoelmassage is een massage van je rug, schouders, armen en hoofd terwijl je op een stoel zit. De stoel is ergonomisch gevormd en je rust ontspannen met je borst en gezicht op een zachte steun.

De stoelmassage die ik geef is een combinatie van drukpuntmassage en strijkende technieken. Het doel van de massage is om de doorbloeding van je spieren en huid te stimuleren en een moment van rust en ontspanning te creëren. Hierdoor kan je lichaam en geest ontspannen en tegelijkertijd opladen, waardoor je je na de massage (over het algemeen) energiek en fris voelt. De massage wordt in principe uitgevoerd over je kleding heen. Maar ook een massage met olie op je huid is mogelijk in de stoel. Samen kijken we naar wat je nodig hebt. De massage duurt ongeveer 25 minuten.

Deze massage is ideaal ter ondersteuning van je gezondheid bij het thuiswerken.

massage voor je ontspanning

Als je graag een massage wenst waarbij je ontspannen ligt, kan ik je twee verschillende massages aanbieden. Een ontspanningsmassage met olie. En een ontspanningsmassage met olie en hete stenen. Ik gebruik de biologische oliën van dr Hauschka en Weleda.

Ontspanningsmassage

Nadat je hebt aangegeven waar je lichaam aandacht nodig heeft, masseer ik je lichaam met een geurende biologische olie.  Het is een zachte omhullende massagevorm, met vloeiende bewegingen en warmte van mijn aanraking en de voedende olie. Even helemaal niets hoeven…een kleine vakantie voor lichaam en geest. Je kan kiezen hoe lang je gemasseerd wil worden, 25 minuten of 55 minuten.

Hotstone massage

Bij deze massage maak ik gebruik van lavastenen die opgewarmd zijn in warm water. Deze stenen hebben de warmte opgeslagen in hun poreuze structuur en geven de warmte langzaam af aan hun omgeving. Ik leg de warme stenen op je lichaam en ik gebruik de stenen ook om je te masseren, samen met de olie. De warmte dringt diep in je lijf en zorgt zo voor een weldadige ontspanning. Deze massage duurt 55 minuten.

In alle gevallen zorg ik voor een schone omgeving en al het materiaal is gereinigd voor gebruik.

massage - stenen en olie

miene

Als masseur sta ik voor persoonlijke aandacht en gevoelsvolle aanraking. Een ondersteuning in je eigen wijze.

Vanuit een holistische mensbenadering kijken we samen naar waar je aandacht nodig hebt, waar je lichaam vraagt om verbinding en je geest aan toe is. In stilte of in gesprek, op de stoel of op de tafel, met of zonder kleding.

Mijn massages zijn bedoeld om je ontspanning te geven. Ik gebruik biologische oliën van Weleda en Hauscka.

Voel je welkom!

mensen zeggen na een miene massage:

Zo afgestemd op wat er nodig is, voeding voor de ziel
‘Je hebt zo’n fijne energie, ik ga helemaal licht naar huis”
‘Je aanraking is warm en omhullend, het is heerlijk ontspannend”

De ervaring van Yvonne, Albert en Marlette

“The purpose of both our external life and internal life is to be happy”

Reserveren en prijzen

Ik geef de massages op afspraak. Je kunt een afspraak maken voor een massage door te bellen of te mailen.
Omdat de stenen tijd nodig hebben om op te warmen dien je een hotstone massage minimaal een dag van tevoren te reserveren.

Je mag contant betalen of het verschuldigde bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL10 TRIO 0390 9661 18 ten name van Miene eten & ervaren te Warnsveld.

Het is mogelijk dat je een afspraak onverhoopts moet afzeggen. Dit kan tot 24 uur van tevoren kosteloos, daarna moet ik afhankelijk van de situatie kosten in rekening brengen.

prijzen

 • stoelmassage van 20 minuten: € 25,–
  (ideaal voor thuiswerkers, bewegen naar de massage en een stimulerende massage over de kleding ter bevordering van de doorbloeding en ter voorkomen van klachten ten gevolge van veel computerwerk)
 • tafelmassage van 55 minuten: € 50,–
  (een totale lichaamsmassage met olie en warme aandacht)
 • hotstone massage van 55 minuten: € 65,–
  (massage met handen, olie en verwarmde lavastenen, zacht en ontspannend met fijne warmte ervaring)
 • meer massages van miene – kaart. Een strippenkaart voor 5 of 10 massages naar keuze, een voordelige keuze want bij 5 massages ontvang je 5% korting op de prijs en bij 10 massages 10 % korting.
 • Miene massage cadeaubon. Fijne bon ter hoogte van een door jou gekozen bedrag, opgestuurd naar degene die dit heerlijke cadeau ontvangt als we je betaling hebben ontvangen. Jij ontvangt de factuur per mail.

alle prijzen zijn inclusief btw.

download pdf prijslijst massages

Lees meer: Massage