Biodyneren op 7 oktober 2023 bij biodynamische boerderij De Zonnegaard, Appenseweg 7 in Voorst

Op 7 oktober 2023 verzorgen we een heerlijk biologisch diner op de Zonnegaard, de bd boerderij van Carlijn en Thomas in Voorst. Willemien van Miene eten & ervaren maakt met de heerlijke ingrediënten die de Zonnegaard biedt een verrassende culinaire ervaring. Waarbij de liefde waarmee mens, land en dieren hier worden omringd te voelen en te proeven is. Er wordt vlees geserveerd maar er zijn ook vegetarische en veganistische opties. Wees welkom bij ons aan tafel!

Biodyneren is een initiatief van de BD Vereniging en is bedoeld om de mensen meer inzicht te geven in de fascinerende afkomst van ons eten. Vaste prik bij biodyneren is daarom een rondleiding van de boerin en/of boer over hun landerijen. Als dinergast krijg je zo een unieke kans op een inkijk in de wereld van de biodynamische akkerbouw en veeteelt. En vervolgens wordt dat wat van het land is gekomen verwerkt tot een bijzonder drie gangen diner. Het diner vindt plaats op het erf en dat kan bij de Zonnegaard nog heerlijk buiten zijn als het weer dat toelaat, of in de kassen.

We starten om 17 u met een rondleiding over de boerderij en gaan om 18 u samen aan tafel op het erf, omringd door de prachtige groenten en de mooie dieren.

De kosten bedragen: € 44,50 per persoon.

Meer info en aanmelden bij Miene eten & ervaren via info@miene.nl, gaarne vooraf voldoen op bankrekeningnummer nl10 trio 0390966118 tnv miene eten & ervaren ovv biodyneren Zonnegaard 7 oktober 2023. Na betaling is je aanmelding definitief

wij hebben er zin in!